Lisanne

Naam: Lisanne Leliveld

Werkzaam als:
Dansdocent op eigen dansschool: Creative Dance Creations
in Nieuwveen, Langeraar en Zevenhoven

Geeft les in de dansstijlen:
Modern, Klassiek-ballet, Jazz, Streetdance, Dansmix, Peuterdans en Kleuterdans.

Biografie:
Als klein meisje was ik al gek op dansen. Ik ging op Jazz ballet en mijn liefde voor dans groeide. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik ging dansen. Ik begon met het volgen van de lessen: Streetdance, Hip-hop en Jazz. Daarbij groeide er een droom: ‘Een eigen dansschool starten.’ Na het afronden van mijn middelbare school ben ik de opleiding onderwijsassistent gaan volgen, maar al snel kwam ik er achter dat dat niet was wat ik écht wilde.

Ik heb twee passies: lesgeven en dansen. Het leek mij leuk om les te geven, maar op de opleiding onderwijsassistent kwam ik er achter dat ik het lesgeven liever wilde combineren met mijn grootste hobby: dans. Na een jaar deed ik auditie op de Utrechtse Dansacademie waar ik werd aangenomen. In 2014 heb ik mijn diploma behaald als Dansdocent en Allround danser.

Naast mijn intensieve opleiding begon ik ook met danslessen gaan geven aan kinderen, en later ook aan volwassenen. Zo geef ik voornamelijk streetdance lessen, maar heb ik het langzamerhand ook uitgebreid met het geven van kinderdans, peuter- en kleuterdans, modern, en jazz lessen. Deze lessen geef ik alweer heel wat jaren met veel plezier en ondertussen heb ik in 2014 ook mijn eigen dansschool opgezet. Het is fantastisch mooi om het dansplezier en de gedrevenheid om te groeien in je danstechniek over te brengen op kinderen. Dansdocent zijn is hard werken, maar absoluut leukste vak wat er is! Ik nodig jullie allemaal uit om lekker te komen dansen! Want: Iedereen kan dansen, iedereen mag zichzelf zijn, Everyone can be a star!

Wil je ook een keer gezellig meedansen?

Vraag dan een gratis proefles aan en wie weet zien we jou in de volgende les! Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en welke datum je de les wilt volgen. Geef ook even aan om welke les het gaat.

CONTACT