Lisanne

Naam: Lisanne Janmaat-Leliveld

Werkzaam als:
Dansdocent op eigen dansschool: Creative Dance Creations
in Nieuwveen, Langeraar, Ter Aar en Zevenhoven

Geeft binnen de dansschool les in de dansstijlen:
Streetdance, Peuter-Kleuterdans, Dansplezier, Dansmix volwassenen

Biografie:
Als klein meisje was ik al gek op dansen. Ik ging op Jazz ballet en mijn liefde voor dans groeide. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik ging dansen. Ik begon met het volgen van de lessen: Streetdance, Hip-hop en Jazz. Daarbij groeide er een droom: ‘Een eigen dansschool starten.’ Na het afronden van mijn middelbare school ben ik de opleiding onderwijsassistent gaan volgen, maar al snel kwam ik er achter dat dat niet was wat ik écht wilde.

Ik heb twee passies: lesgeven en dansen. Het leek mij leuk om les te geven, maar op de opleiding onderwijsassistent kwam ik er achter dat ik het lesgeven liever wilde combineren met mijn grootste hobby: dans. Na een jaar deed ik auditie op de Utrechtse Dansacademie waar ik werd aangenomen. In 2014 heb ik mijn diploma behaald als Dansdocent en Allround danser.

Na mijn opleiding ben ik mijn dansschool gestart in Nieuwveen. Eerst met een paar groepjes, maar dit is zo langzamerhand uitgegroeid tot een grote dansschool waarbij wij lessen geven op 4 locaties, meerdere dansdocenten hebben en ruim 300 leden die wekelijks komen dansen. Ik geef zelf op dit moment de kinderdans, peuter- en kleuterdans, en dansmix lessen. Deze lessen geef ik alweer heel wat jaren met veel plezier. Daarnaast regel ik alles achter de schermen, zoals voorstellingen, optredens, vergaderingen, ledenadministratie etc.

Het is fantastisch om het dansplezier over te brengen op de dansers. Ik nodig jullie allemaal uit om eens lekker mee te komen dansen om zelf te ervaren hoe fijn is!

Wil je ook een keer gezellig meedansen?

Vraag dan een gratis proefles aan en wie weet zien we jou in de volgende les! Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en welke datum je de les wilt volgen. Geef ook even aan om welke les het gaat.