Creative Dance Creations

Hoi! Ik ben Lisanne Janmaat-Leliveld.  Eigenaresse en dansdocente bij Creative Dance Creations.

Ik ben Creative Dance Creations gestart omdat het altijd mijn droom is geweest om mijn eigen dansschool te hebben. Na jaren lang op en neer reizen naar de Utrechtse Dansacademie, het geven van verschillende danslessen voor jong en oud en heel vaak zelf met knikkende knieën achter de coulissen in het theater te hebben gestaan, vond ik het in 2014 tijd voor de volgende stap: het opzetten van Creative Dance Creations.

Met mijn dansschool wil ik mensen laten ervaren wat er allemaal mogelijk is met dans. Door te dansen kun je zoveel leren! Je wordt bewust van je lichaam, je spieren worden sterker en leniger waardoor je langere lijnen in je lichaam creëert. Je leert nieuwe danstechnieken aan waardoor je kracht opbouwt en ineens dingen kunt doen die je nooit eerder hebt gekund. In de dansles mag je je gevoelens uiten en het allerbelangrijkste: we hebben met elkaar heel veel DANSPLEZIER!

Na de dansopleiding ben ik mijn dansschool gestart in Nieuwveen. Eerst met een paar groepjes, maar dit groeide in de afgelopen 9 jaar uit tot een grote dansschool met 4 locaties en ruim 450 leden. Super gaaf natuurlijk dat zoveel mensen mijn dansschool wisten te vinden! Maar door de grote omvang van de dansschool, en de vele werkzaamheden die daarbij kwamen kijken, had ik een stuk minder tijd om mijn lessen voor te bereiden. Ik werd overspannen en hierdoor raakte ik de passie een beetje kwijt. Terwijl dansen zo fijn is en dansplezier overbrengen juist is waarom ik de dansschool ooit ben gestart! Ik besloot in 2023 een groot deel van de dansschool te verkopen aan mijn collega Inge zodat ik de rest van Creative Dance Creations wat kleinschaliger kan voortzetten en ik de dansers weer met heel veel liefde en plezier kan verwelkomen in de lessen.

Per seizoen 2023-2024 run ik Creative Dance Creations weer alleen, en geef ik alleen nog danslessen aan de jongste kinderen vanaf 2,5 jaar t/m bs. groep 3. Daarnaast geef ik ook nog 1 uur Dansmix voor volwassenen. Hierdoor heb ik meer tijd en aandacht voor de dansers die ik les blijf geven, ervaar ik zelf weer de rust en het dansplezier, en heb ik ook weer heel veel leuke nieuwe inspiratie voor mijn danslessen.

Ik nodig jullie allemaal uit om eens lekker mee te komen dansen om zelf ook te ervaren hoe fijn dansen is!
Hopelijk tot gauw!

Wil je ook een keer gezellig meedansen?

Vraag dan een gratis proefles aan en wie weet zien we jou in de volgende les! Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en welke datum je de les wilt volgen. Geef ook even aan om welke les het gaat.