Dansplezier bs. groep 2-3

Deze les is gericht op de algemene dansante vorming en vooral, de naam zegt het al, het dansplezier! Het is een voorbereiding op andere danslessen zoals streetdance en jazz, maar geeft ook wat basiskennis van klassiek ballet. De dansplezier les wordt op een speelse en fantasierijke manier aangeboden. We leren veel leuke dansjes, werken aan samenwerken, en leren nieuwe danspassen uit te voeren en te benoemen. Daarnaast maken de kinderen kennis met het tellen van maatsoorten en luisteren naar verschillende ritmes, en ook de leuke en leerzame dansspelletjes mogen natuurlijk niet ontbreken.

De les is opgebouwd uit een warming up, diverse oefeningen (denk aan nieuwe danspasjes/stretchen/kracht/samenwerking etc.), dansjes, dansspel, afsluiting.

In de dansplezier les zal het kind groeien op het gebied van sociale- en lichamelijke ontwikkeling, en heeft na het volgen van deze lessen nog alle ruimte om op latere leeftijd een dansstijl te kiezen die bij hem of haar past.

Meld je hier aan voor een GRATIS proefles.

Dansen met plezier

  • Speelse lessen

  • De basis leren

  • Diverse stijlen

  • Sociale- en lichamelijke ontwikkeling

Dansplezier Ter Aar: Dinsdag, bs. groep 2-3 , 15:15-16:00 uur

Dansplezier Langeraar: Vrijdag, bs. groep 2-3, 14:15-15:00 uur (VOL! Wachtlijst)

Dansplezier Zevenhoven: Vrijdag, bs. groep 2-3, 16:20-17:05 uur (VOL! Wachtlijst)

Dansplezier Nieuwveen: Zaterdag, bs. groep 2-3 A, 8:30-9:15 uur

Dansplezier Nieuwveen: Zaterdag, bs. groep 2-3 B, 9:15-10:00 uur (VOL! Wachtlijst)

Wat past bij jou? Ontdek het met dansplezier!

Een keer proberen? Vraag een gratis proefles aan en wie weet zien we jou snel! Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en welke datum je de les wilt volgen. Geef ook even aan dat het om Dansplezier gaat.