Peuter- en kleuterdans

Deze les is gericht op peuters en de jongste kleuters. We gaan aan de slag met Thema’s. Elk lesblok hebben we een nieuw thema waar de hele lessenreeks om draait. Thema’s zoals op reis, winterpret, feest op het kasteel, diep in de zee, etc. De kinderen leren veel nieuwe dingen over het thema en ondertussen dansen we op allerlei leuke muziek dat met het thema te maken heeft, maar ook instrumentale muziek om de kinderen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van muziek.

De les duurt 3 kwartier en is opgebouwd in een opwarming/kennismaking, dansgedeelte en een passende afsluiting. Tijdens de les doen we veel verschillende dansjes, oefeningen en dansspelletjes. Ook gaan we spelenderwijs en al dansend aan de slag met bijvoorbeeld het leren van kleuren, vormen, tellen, en nog veel meer. Lijkt het je leuk om met ons mee te dansen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Voor de allerkleinsten

  • Dansjes

  • Spelletjes

  • Diverse thema’s

  • Gratis proefles

NIEUW!! Peuter-kleuterdans Nieuwveen: Maandag, 2,5 jaar t/m bs. groep 1, 14:30-15:15 uur. Deze les start op maandag 20 maart. Stuur gerust een mailtje bij interesse.

Peuter-kleuterdans Nieuwveen: Maandag, 2,5 jaar t/m bs. groep 1, 15:15-16:00 uur (VOL! Wachtlijst)

Peuter-kleuterdans Ter Aar: Dinsdag, 2,5 jaar t/m bs. groep 1, 14:30-15:15 uur (VOL! Wachtlijst)

Peuter-kleuterdans Zevenhoven: Vrijdag, 2,5 jaar t/m bs. groep 1, 15:30-16:15 uur (VOL! Wachtlijst)

Wil je ook een keer gezellig meedansen?

Vraag dan een gratis proefles aan en wie weet zien we jou in de volgende les! Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en welke datum je de les wilt volgen. Geef ook even aan dat het om de Peuter- en kleuterdans gaat.