Dansmix voor Volwassenen

Deze les is geschikt voor mensen zonder danservaring die willen beginnen met dansen, maar ook voor mensen die al een beetje danservaring hebben en zin hebben om wekelijks een uurtje te komen dansen zonder al te veel te hoeven nadenken. De dansmix les is een combinatie van verschillende dansstijlen: Jazz, Modern, Streetdance en Dansfitness. Je leert de basis van deze dansstijlen en leert choreografieën op variërende muziek.

Lesopbouw: We starten de les met een aantal uptempo nummers waarbij je gelijk lekker mee kan dansen en opwarmt. Daarna gaan we dansant aan de slag met een aantal techniekoefeningen en ook wordt er gewerkt aan kracht en lenigheid. In het laatste deel van de les gaan we aan de slag met een choreografie die we wekelijks uitbreiden. We sluiten de les af met een passende cooling down.

Dansmix is een gezellige laagdrempelige dansles waarbij je zeker zal gaan zweten.

Ook voor volwassenen

  • Geen ervaring nodig

  • Kracht en lenigheid

  • Moderne en jazz dans

  • Gratis proefles

Dansmix Volwassenen 25+: Dinsdag avond 20:00-21:00 uur.

Locatie: Muziekzaal van zalencentrum de Ringkant in Nieuwveen.

Is dit iets voor jou?

Vraag dan een gratis proefles aan en wie weet zien we jou in de volgende les! Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en welke datum je de les wilt volgen. Geef ook even aan dat het om de Dansmix gaat.